Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Săptămâna educaţiei în străinătate” va avea loc în România, în cadrul proiectului World Education

0

„Săptămâna educaţiei în străinătate” 2 – 9 Martie 2013 va avea loc în România, în cadrul Proiectului internaţional „World Education”.

Special pentru acest eveniment, vor sosi în ţară experți de renume din peste 60 de instituții de învățământ din Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Elveția, Italia și altele.

Programul include trei târguri specializate pentru studii liceale şi universitare, care vor avea loc la hotel Athenee Palace Hilton – Bucuresti (2, 3 Martie – târg de universităţi din străinătate / 8, 9 Martie – târg de licee şi tabere de vară) şi Hotel IBIS din Constanta (7 Martie – târg de universităţi, licee şi tabere de vară în străinătate).

În cadrul evenimentelor vor avea loc sesiuni de ON SPOT ADMISSION – Admitere pe loc pentru cei interesaţi de studii universitare în Olanda şi Danemarca, precum şi sesiuni de admitere pentru locurile rămase disponibile în Marea Britanie pentru anul universitar 2013.

551469_567395863285106_268718498_n

Vizitatorii vor beneficia de consultanță educaţională gratuită despre unde, ce și cu ce buget pot studia în străinătate. Astfel, cei interesaţi vor primi informaţii cu privire la ofertele de tabere de limbi străine în străinătate, precum şi oportunităţile de continuare a studiilor de licență şi master la universități de elită din Europa.

Târgurile sunt destinate tuturor elevilor, studenţilor şi familiilor acestora, care sunt interesaţi sau au decis deja să-și continue studiile în străinătate.

„Săptămâna educaţiei în străinătate” este cel mai mare eveniment educațional din cadrul World Education, proiect organizat în România de cinci ani.

Proiectul este coordonat de compania internațională „Integral Group”, care are o experienţă de 20 de ani în servicii de consultanţă educațională în străinătate și care sprijină anual peste 20.000 de candidați din Europa de Est să beneficieze de educație de calitate în instituţii de învăţământ din străinătate.

Cei interesaţi pot participa la eveniment în urma unei înregistrări pe loc sau online pe site-ul dedicat www.worldeducation.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.