Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sâmbătă ne vedem online, de Ora Pământului

0

Pe 27 martie, ca în fiecare an, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour. Anul acesta, pe lângă gestul simbol pe care îl vom face împreună, te invităm la o serie de worksopuri, pentru a te reconecta cu natura, cu cei dragi și cu tine însuți.

Înscrie-te pentru a afla cum să ai grijă de plantele de apartament, cum să prepari hrană sănătoasă prețuind resursele locale sau cum să te relaxezi cu Yin & Yang yoga, prin formularul de mai jos pentru a primi link-ul de acces!

Mă înscriu! 

Despre autor

avatar

Înfiinţată în anul 1961, WWF (World Wide Fund for Nature) este una dintre cele mai importante organizaţii internaţionale care derulează proiecte pentru conservarea naturii, în peste 100 de ţări. Misiunea WWF la nivel global este să oprească degradarea mediului înconjurător şi să construiască un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor. Mai multe detalii la: www.wwf.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.