Sâmbătă, 4 noiembrie 2017, va avea loc  ZIUA INOVAȚIEI SOCIALE la Innovation Lab, Deutsche Bank

0

Sâmbătă, 4 noiembrie 2017, va avea loc  ZIUA INOVAȚIEI SOCIALE la Innovation Lab, Deutsche Bank – București.

Acest eveniment se desfășoară în cadrul Social Innovators Programme, un proiect de educație în domeniul antreprenoriatului și inovării sociale.

Ziua Inovației Sociale reunește organizații de tineret care propun cursuri de antreprenoriat social și inovare socială pentru tineri care ar dori să dezvolte proiecte de inovare socială. Fie că lucrezi cu tineri sau ești chiar tu interesat de proiecte de inovare socială, te așteptăm alături de noi să susținem inovarea socială în România!

Ziua Inovației Sociale  este un seminar de multiplicare în cadrul căruia vor fi prezentate rezultatele proiectului Social Innovators Programme și vor fi exista dezbateri despre contextul, dezvoltarea și provocările inovării sociale în România.

Prin această inițiativă vor fi puse la dispoziția organizațiilor experiența si resursele obținute până în acest moment astfel încât împreună să susținem educarea  și indrumarea tinerilor  către proiecte profesionale în sfera inovării sociale și a antreprenoriatului social.

În cadrul evenimentului, va fi lansat și prezentat Social Innovators Programme Training Guidelines (SIP Guide) – Ghid de training despre inovare socială și antreprenoriat social.

În urma participării la acest eveniment, participanții:

Ø  vor cunoaște povestea proiectului Social Innovators Programme

Ø  vor putea utiliza materialele de training, metodologia si exemplele business cu impact social pentru organizarea propriilor traininguri pentru tineri

Ø  vor descoperi noi potențiali parteneri pentru proiectele lor

Ø  vor crește impactul educației antreprenoriale în rândul tinerilor

Tineri + educație + inovație socială = schimbă lumea!

PROGRAM ȘI ALTE INFORMAȚII DESPRE EVENIMENT: FACEBOOK

ÎNSCRIERIcompletează acest formular

CONTACTsip@rotaract.ro

DESPRE SOCIAL INNOVATORS PROGRAMME

Social Innovators Programme a început în 2015 ca un proiect finanțat prin programul Erasmus+ și este implementat de Asociația Rotaract Club București în parteneriat cu organizații din Scoția și Cehia.

Pe parcursul ultimilor doi an, am lucrat pentru dezvoltarea unui ghid de training despre inovare socială și antreprenoriat social prin transferul de know-how din Scoția către Cehia și România, adaptând informațiile la realitatea tinerilor din cele două țări.

Rezultatele intelectuale ale proiectului se regăsesc în Social Innovators Programme Training Guidelines (SIP Guide) – Ghid de training despre inovare socială și antreprenoriat social, un material complet pe care organizațiile îl pot folosi pentru implementarea trainingurilor de inovare socială și antreprenoriat social pentru tineri.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.