Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Saint-Gobain România donează 3306 de echipamente de protecție prin intermediul Societății Naționale de Cruce Roșie din România

0

Echipa Saint-Gobain România construiește un viitor sănătos și donează 3306 de echipamente de protecție prin intermediul Societății Naționale de Cruce Roșie din România

Sub conceptul Saint-Gobain construiește un viitor sănătos, în aceste momente grele, gândurile și acțiunile noastre se îndreaptă către cadrele medicale care depun eforturi uriașe în lupta împotriva pandemiei de COVID-19.

Astfel, 3306 de echipamente de protecție formate din combinezoane pentru echipele medicale din linia întâi au fost achiziționate în urma unei donații realizate de către companie și angajații săi prin intermediul Crucii Roșii Române. Aceste echipamente extrem de necesare vor fi distribuite în mod egal către Spitalul Județean Călărași, Spitalul Municipal Turda, Spitalul de Boli Infecțioase Ploiești, Spitalul Orășenesc Vălenii de Munte, Spitalul Județean din Suceava și Spitalul Orășenesc din Brănești.

În acest context fără precedent, ne dorim să fim alături de toți cei care luptă împotriva răspândirii Coronavirusului. Astfel, demersul nostru de a contribui alături de Crucea Roșie și de a dona pentru această cauză este un răspuns firesc la o nevoie strigentă a societății. Ne bucurăm că ne putem implica și contribui la conturarea unei lumi post-pandemie mai responsabile și mai sănătoase. În plus, aș vrea să subliniez importanța participării unui număr atât de ridicat de colegi la strângerea de fonduri. Acest lucru demonstrează încă o dată faptul că membrii echipei noastre cred în valorile fundamentale ale Grupului Saint-Gobain: solidaritatea cu cei în nevoie și grija față de sănătatea oamenilor din comunitățile din care fac parte. Le mulțumesc tuturor colegilor care au donat și îi felicit pentru solidaritatea, implicarea și responsabilitatea de care dau dovadă”, declară Ovidiu Păscuțiu, CEO al Grupului Saint-Gobain în România.

În perioada 9 -16 aprilie 2020, angajații Saint-Gobain din România s-au implicat activ în campania de strângere de fonduri, contribuind astfel la eforturile comune de a veni în întâmpinarea necesităților unităților medicale. Donațiile angajaților au fost dublate de contribuția financiară din partea companiei, care a transferat întreaga sumă în contul organizației Crucea Roșie, pentru a contribui împreună la protejarea sănătății oamenilor din comunitățile în care activează Grupul Saint-Gobain în România.

Despre Saint-Gobain

Cu o vastă experienţă şi capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii, creează, produce şi distribuie materiale şi soluţii care contribuie la bunăstarea şi viitorul fiecăruia dintre noi. Acestea pot fi găsite pretutindeni, în locurile în care trăim şi în viaţa de zi cu zi: în clădiri, transporturi, infrastructură şi în multe aplicaţii industriale. Ele oferă confort, performanţă şi siguranţă, abordând provocările legate de construcţie durabilă, de eficienţa utilizării resurselor şi de schimbările climatice. Cu vânzări de 42,6 miliarde de euro în 2019, Saint-Gobain operează în 68 de ţări şi are peste 170.000 de angajaţi. În România, Saint-Gobain furnizează produse și soluții din gamele Abrasives, Brodrene Dahl, Building Glass, Pietta Glass Working, Sekurit, ISOVER, PAM, Rigips şi Weber, cu aproximativ 1800 de angajaţi și operează 22 de linii de producţie în 13 situri industriale situate în Brăneşti, Călăraşi, Ploieşti, Satu-Mare, Tulcea, Turda, Suceava şi Vălenii de Munte.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.