S-au deschis înscrierile pentru Oxford for Romania Summer School

0

S-au deschis înscrierile pentru Oxford for Romania Summer School care va avea loc în perioada 26 august-3 septembrie 2017.

Căutăm elevi de clasa a X-a și a XI-a, cu potențial academic, care provin din familii cu venituri modeste, dornici să experimenteze o săptămână de activități multidisciplinare alături de universitari, profesioniști și studenți din Oxford.
Toate costurile vor fi suportate de către organizatori, prin intermediul partenerilor care doresc să susțină acest proiect special lansat de comunitatea românilor din Oxford anul trecut.

Selecția este competitivă și va ține cont de performanțele academice, implicarea în activități extra-curriculare, perseverența și motivația fiecărui aplicant.

Termenul limită pentru înscrieri este 1 iunie 2017.


1

Detalii aici sau/și pe Facebook.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.