S-a lansat platforma Edgeryders! Tranzitia spre o mai mare recunoastere din partea societatii a potentialului acestei generatii

1

Tinerii romani au intalnire cu cei mai creativi si dinamici dintre tinerii europeni si nu numai. Platforma Edgeryders s-a lansat ieri la edgeryders.ppa.coe.int.

Mai important decat a deveni simpli oaspeti, puteti aduce o contributie viitorului comun al vostru si al celor care se lupta cu numeroasele fatete ale tranzitiei: tranzitie spre o mai mare autonomie personala si spre o mai mare recunoastere din partea societatii a potentialului acestei generatii.

Sunteti invitati sa va lasati marturiile si experienta tranzitiei proprii jucand Edgeryders: completand o serie de misiuni menite sa creasca intelegerea fenomenului, sa creeze relatii de colaborare si invatare reciproca intre membrii. Veti intra in contact cu alte strategii de evolutie personala, cu oameni care inventeaza noi joburi si raspund unor altfel de nevoi decat cele traditionale astfel incat sa-si gasesca locul in lume. Sunteti curiosi?? Va asteptam :. )

Persoanele, organizatiile sau institutiile interesate sa colaboreze si sa devina parteneri Edgeryders sunt rugate sa trimita un email la edgeryders@gmail.com sau la noemi.salantiu@gmail.com.

Blogul proiectului : http://edgeryders.ppa.coe.int/blog
Pe Facebook ne gasiti la www.facebook.com/Edgeryders

Edgeryders este noul proiect al Consiliului Europei în parteneriat cu Comisia Europeană, condus de o echipă de activişti şi inovatori sociali care cred într-o altfel de abordare a problematicii tranziţiei tinerilor. Mai multe informatii despre Edgeryders gasesti si in acest articol.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.