S-a lansat „Enciclopedia muzicii electronice româneşti”!

2

 Coperta 1 (Catalin Mihut)

S-a lansat: „Enciclopedia muzicii electronice româneşti”, de S. Moldovan, prima carte care descrie istoria genului din România !

Cartea este disponibilă în format PDF, online, iar preţul este unul simbolic, de 1 USD, sumă pe care o voi folosi ulterior pentru imprimarea şi publicarea ei în format clasic. Mulţumesc pentru sprijin artiştilor !
Covers by Cătălin Mihuţ – www.catalinmihut.ro & Iulia-Cristina Handrabur – www.cristinahandrabur.blogspot.com
Powered by ElectroBlog Ro – www.electroblogro.com>>>

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

 1. avatar

  Multumesc in numele echipei ElectroBlog Ro pentru sprijinul in promovarea enciclopediei si va invit sa sustineti „Proiectul de normalitate pentru muzica electronica romaneasca”! Acesta isi propune, pe langa tiparirea cartii „Enciclopedia muzicii electronice romanesti”, realizarea unei compilatii muzicale si a unui documentar despre istoria fenomenului electro in Romania. Va multumim!

  https://www.facebook.com/proiectuldenormalitate?ref=tn_tnmn

 2. avatar
  Bogdan Petrescu on

  Am sa pun autorului patru intrebari care-l vor ajuta sa realizeze ca nu este persoana potrivita sa faca asta. Daca la macar trei dintre intrebari raspunsul este satisfacator atunci este bine, mi-e teama ca in cazul tau la nici o intrebare raspunsul nu este unul care sa-ti permita sa faci asemenea carte:
  1. Ai mai scris vreo carte?
  2. Ai compus tu ceva notabil in domeniu?
  3. Ce varsta ai, esti trecut de 40?
  4. Care este nivelul tau de cultura muzicala si de cat timp?
  Folosindu-te de nume mari ca sa te promovezi tu nu este calea sa scrii o asemenea carte care sa mai si fie de succes.

Comentează