S-a deschis procesul de aplicare pentru Mentorship for Success!

0

Vrei un program de formare complet?  S-a deschis procesul de aplicare pentru Mentorship for Success!

Te-ai gandit sa studiezi in strainatate si sa ai parte de o experienta de neuitat, insa nu stii inca ce ti se potriveste sau de unde ar trebui sa incepi intregul proces?

Ti-ai terminat studiile si incerci sa te orientezi spre o cariera de succes si vrei sa fii sigur ca vei face alegerile cele mai bune pentru viitorul tau?

Crezi ca voluntariatul este una din metodele prin care te-ai putea dezvolta pe plan personal si vrei sa afli mai multe despre cele mai interesante oportunitati pe care le ai in acest domeniu?

Mentorship for Success iti ofera posibilitatea de a te perfectiona in domeniul ales de tine,  de a fi consiliat pentru a urma studii in strainatate, de a te dezvolta profesional si de a vedea ce inseamna voluntariatul. Toate acestea, cu ajutorul mentorului tau pentru fiecare din cele trei axe ale programului: Studii, Cariera si Angajament civic/Voluntariat.

Un proiect GRSPSociety (Societatea Globala a Studentilor si Tinerilor Profesionisti Romania), Mentorship for Success doreste sa creeze o retea de suport si sa ofere un proces continuu de dezvoltare personala si profesionala, incepand cu studiile si continuand cu oferirea de sprijin in inceperea unei cariere intr-un mediu multicultural.

Programul dureaza minim 2 luni pana cand mentorul si mentoratul decid daca obiectivele au fost indeplinite sau daca mentoratul vrea as continue pe alta directie si/sau cu alt mentor.

Cele trei dimensiuni: studii, cariera si angajament civic/voluntariat sunt esentiale in definirea successului pe termen lung al unui tanar. Fiecare relatie dintre mentor si mentorat are un scop bine definit si serveste ca si suport pentru pregatirea mentoratului in ariile alese de acesta.

Mentorii ajuta mentoratii sa dezvolte un plan de actiune pentru a aplica la universitati in strainatate, sa gaseasca oportunitati de dezvoltare a unei cariere, si oportunitati de voluntariat. Mentorii sunt persoane realizate pe plan personal si profesional care impartasesc din experienta lor cu mentoratii si le ofera sugestii, sfaturi si informatii utile.

Programul se adreseaza tinerilor cu varste intre 16-26 ani care isi doresc sa creasca pe plan educational si profesional si care au nevoie de un mentor care sa ii consilieze si sa ii ghideze spre indeplinirea obiectivelor propuse.

Trimite-ne CV-ul si o scurta scrisoare de motivatie la adresa mentorship@grspsociety.org pana pe 15 iunie si rezerva-ti locul in program!  Rezultatele procesului de selectie vor fi transmise via e-mail.

Despre autor

avatar

Asociația Globală a Tinerilor Studenți și Profesioniști Români (GRASP) este o organizație neguvernamentală fondată în 2008 la iniţiativa unui grup de tineri români aflaţi la studii în străinătate. GRASP este o reţea deschisă care contribuie activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice, transfer de cunoştințe şi know-how, încurajarea dialogului şi dezbaterilor publice și susținerea antreprenoriatului. www.mygrasp.org

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.