Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

S-a dat startul la inscrieri pentru universitatile olandeze!

0

 Sistemul educational olandez este unul dintre cele mai bune din Europa, Olanda fiind o destinatie preferata de zeci de elevi si studenti romani datorita costurilor mici de scolarizare si datorita gamei variate de programe in limba engleza. Considerat un centru international al afacerilor, comertului, al industriilor high-tech sau al celor bazate pe cunoastere, Olanda ofera un mediu favorabil pentru desfasurarea studiilor.

 Studentii internationali au oportunitatea sa aleaga intre universitati de cercetare si universitati de stiinte aplicate, in functie de interesele lor. Majoritatea universitatilor din Olanda percep o taxa de şcolarizare de 1835 EUR/an, care poate sa fie acoperita printr-un imprumut guvernamental (fara dobanda), de care pot sa beneficieze si romanii, in calitate de cetateni ai Uniunii Europene. Imprumutul urmeaza sa fie rambursat la 2 ani dupa terminarea studiilor, in rate lunare. In plus, statul olandez incurajeaza studentii sa se angajeze din timpul facultatii oferind astfel posibilitatea obtinerii unei burse (pana la 500 EUR/lunar) daca dovedesc ca lucreaza legal, in regim part-time.

Din portofoliul IEC – International Education Center Romania fac parte reputate universitati precum Fontys University of Applied Sciences, Hanze University of Applied Sciences, Hotelschool The Hague, Leiden University, Stenden University of Applied Sciences,  The Hague University of Applied Sciences, Tilburg, University of Amsterdam, VHL University of Applied Sciences, Wageningen University etc. cu variate programe de licenta si master. De asemenea, aplicantii care nu detin un certificat de limba engleza, pot sustine un test de limba prin intermediul IEC. Testimoniale si mai multe infomatii pe  www.studyinholland.ro.

Pentru primul pas de aplicare la unul din programele oferite de universitatile olandeze, viitorii studenti trebuie sa trimita o solicitare la info@iec.ro, in urma careia vor fi preluati de catre un consilier care le va oferi tot sprijinul necesar in realizarea dosarului si trimiterea aplicatiei la universitate.

iecIEC – International Education Center Romania este o organizatie cu experienta de peste 10 ani in consultanta educationala, abilitata sa ii sprijine pe studentii romani pe tot parcursul procedurii de aplicare. Facem parte din grupul EDvisory Education si suntem membri EAIE – European Association for International Education si NAFSA – Association of International Educators.

flag foto: aici.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.