Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Running Camp cu Paul Dicu @ Krapec [Bulgaria], 24-26 Iulie 2015

0

Autoportretul asta facut la finalul unui Marathon Des Sables, in care Paul Dicu impinge pamantul, mi se pare cea mai potrivita introducere pentru Running Camp-ului organizat la final de Iulie.

Un camp organizat pentru alergatori mai noi sau mai vechi care vor sa isi imbunatateasca tehnica si rezistenta, pentru cei care vor sa invete pe pielea lor un program de antrenament facut cu cap si pentru cei care vor sa guste ce inseamna o cursa de autosuficienta in care iti gestionezi singur resursele si le porti toata ziua dupa tine.

vlcsnap-00007_ligh
Alergam, povestim, ne odihnim, iar alergam, mancam, dormim si ne hlizim la final de zi … pe plaja. Ok, ok … ne mai aruncam si in mare ca doar nu o sa o ignoram total! Ne construim singuri un “bivuac Eco” la Krapec (in Bulgaria) pe care il folosim ca “base camp”.

Doua zile le petrecem in antrenamente scurte pe nisip si discutii & feedback. Ultima zi o rezervam pentru o alergare lunga in care ne purtam in spate toate resursele de care avem nevoie.

Noi aducem: mancare, corturi, saci de dormit, isoprene, oale si surcele. (daca aveti propriul sac de dormit / isopren, puteti veni cu el – no problem)

Voi aveti nevoie de: echipament de alergare (fiecare cu ce vrea sa vina), un rucsac “de alergare” pentru ziua de autosuficienta cand il aveti in spate in pas alergator. Haine care sa va tina la temperatura mai scazuta de peste noapte (doar suntem la mare) si dres de baie (in caz ca nu vreti sa intrati la categoria nudisti) si o asigurare medcala de baza in caz da, doamne fereste, ne paleste soarele pe acolo 😉

Pentru participare / 15 locuri disponibile (care acopera cazarea la cort/bivuac, mancarea, echipamentul suplimentar mentionat mai sus si fee-ul de participare):

350 RON pentru cei cu varsta cuprinsa intre 14 si 23 de ani proaspeti
450 RON pentru cei cu varsta cuprinsa intre 23 – 45 ani sprintari

**ne deplasam in masini mici, fiecare masina se “auto-finanteaza”. Este, de departe, cea mai ieftina solutie…

ms__wflwr-2015_100315_0032-670x300

Despre autor

avatar

LIBERINMISCARE este ideea umbrela sub care creem proiecte educationale care au la baza miscarea si accesul la oameni foarte faini, la modele care aduc + valoare in societatea Romaneasca. Am ales sportul ca mijloc de comunicare pentru ca are darul de a simplifica lucrurile, de a le traduce pe intelesul tuturor. Transpiratia, durerea din muschi, oboseala dulce de dupa efort, mintea treaza pusa in miscare de sangele alergat prin creier … astea le intelege tot omu’. Am plecat cu dorinta de a-i misca pe cei miscabili, pentru a da un imbold prietenesc si o zgaltaiala scurta acolo unde e bine primita.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.