Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Rulla, agregator cu posturi vacante în mai mult de 20 de țări, vine în ajutorul oamenilor să-și găsească, planifice și să urmeze calea lor în carieră

0

Rulla, agregator cu posturi vacante, vine în ajutorul oamenilor să-și găsească, planifice și să urmeze calea lor în carieră. Scopul nostru este de a crea o platformă pentru cei care caută oportunități de dezvoltare sau de începere a activității profesionale, începând de la educație și ocuparea forței de muncă din întreaga lume.

2

Rulla reprezintă o modalitate ușoară de a găsi candidații ideali precum și furnizarea locului de muncă potrivit pentru solicitanți. În cazul în care nu ați reușit să găsiți locul de muncă  dorit, Rulla vă poate ajuta astfel încât printr-o singură solicitare să găsiți un post vacant relativ.

În mai mult de 20 de țări : Canada, Italia, Portugalia, Polonia, Australia, Marea Britanie, India, Indonezia, Brazilia, Spania, Franța, Germania, Vietnam, Venezuela, Argentina, Chile, Columbia, Mexico și Peru fiind în creștere permanent.

Baza joburilor  peste 10 000 de mii posturi vacante care zilnic se actualizează.

Când utilizați site Rulla puteți:

  • reduce căutarea în anumite zone și raze

  • limita angajatorii după companii, salarii și experiența necesară

  • aplica la mai multe locuri de muncă rapid și eficient

Nu este nevoie de ore întregi pentru căutarea postului vacant prin ziare, iar ei vă oferă un set de instrumente care vă va ușura căutarea locului de muncă mult visat fără a pierde timp în procesul de căutare. Toate serviciile  sunt gratuite 100% oferind joburi orice colt din țară și au o echipă care lucrează în mod constant pentru a face căutarea locurilor de muncă cât mai simplă.

Munca de vis vă așteaptă!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.