Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Românul care cucerește lumea: Emil Rengle susține cursuri de dans în Japonia și în SUA

0

După ce a cucerit întreaga lume cu talentul său, Emil Rengle a ajuns să împărtășească secretele coregrafiilor perfecte tinerilor talentați din Tokyo, New York, Los Angeles și Miami. În cadrul workshop-urilor susținute în cele patru orașe, sute de cursanți au umplut sălile de dans din dorința de a învâța cele mai noi tehnici de la coregraful român:

https://www.youtube.com/watch?v=8599SO6353E.

Emil Rengle - Dracula Dance Convention

După ce a susținut o serie de spectacole pregătite pentru publicul din Japonia și Statele Unite, coregraful Emil Rengle s-a reîntors în marile orașe ale celor două continente pentru a preda lecții de dans. Turneul său a debutat în New York, Los Angeles și Miami, iar apoi talentatul coregraf a ajuns și  în Tokyo. Aflat în Japonia în cadrul turneului Unlocked al artistei Alexanda Stan, Emil Rengle a susținut și o serie de workshop-uri pentru tinerii japonezi chiar la Millennium Dance Complex, unul dintre cele mai importante studiouri de dans din lume.

„Este extraordinar pentru mine să pot împărtăși tinerilor din diferite colțuri ale lumii cunoștințele mele în domeniul dansului. Acest turneu mi-a oferit posibilitatea de a reîntâlni și de dansa alături de vechi prieteni și colaboratori, precum Sheryl Murakami (coregraf Beyonce) dar și de a cunoaște oameni noi, adevărate talente. Chiar aici, în Japonia, împreună cu colegul meu Mădălin Farc, am cunoscut doi dansatori minunați care vor face parte din Stan Boyz de acum înainte, una dintre cele mai căutate proiecte de dans din România. Sunt cu adevărat norocos că am avut oportunitatea de a le arăta acestor tineri talentați câteva dintre tehnicile mele de dans,” a declarat Emil Rengle, coregraf și director artistic.

Cunoscut drept „coregraful vedetelor din România”, Emil Rengle a avut pe parcursul turneului său ocazia de a filma un videoclip alături de dansatorii cântăreței americane Iggy Azalea și un altul alături de Sheryl Murakami: https://www.youtube.com/watch?v=hlMDnJMSfKE.

Seria workshop-urilor suținute de coregraful român se va încheia în Romania, în cadrul celei mai importante convenții de dans din țara noastră, Dracula Dance Convention. Pe data de 17 Aprilie, Emil Rengle va ajunge în Cluj Napoca, acolo unde va susține ultimul workshop din turneul acestui început de an. Mai multe informații despre activitatea coregrafului Emil Rengle puteți găsi pe www.emilrengle.ro sau pe pagina sa oficială de Facebook, https://www.facebook.com/emilrengleofficial.

Despre Emil Rengle

Creativitatea și abilitățile sale au fost construite treptat, întâi pe scena de la UNATC, apoi în cele mai mari școli de dans internaționale, precum Broadway Dance Center New York, Pineapple Dance Studio Londra sau Debbie Reynolds Los Angeles. Aici, Emil Rengle și-a perfecționat tehnicile de dans studiind alături de la coregrafi celebri.

La doar 18 ani, Emil a devenit cel mai bun dansator din România. A câștigat campionatul de dans Hip Hop International și a semnat coregrafia primei trupe de dans din România care a participat la campionatul mondial Worlds Hip Hop Championships în Las Vegas. Astfel, Emil a devenit cel mai căutat coregraf din țara noastră.

Coregraful Emil Rengle a colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina dar și cu artistele internaționale Alexandra Stan și INNA. Începând cu data de 8 Mai îl puteți urmări pe Emil Rengle la PRO TV, în postura de coregraf al emisiunii „Romanii Au Talent”.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.