Romanii pot merge pe MARTE! :)

0

Timp de două săptămâni, între 14 şi 29 ianuarie 2011, 6 astronauți români s-au comportat ca şi cum s-ar afla pe Marte!

Agenţia Spaţială Română a simulat o expediţie pe Marte, o echipă formată din 6 români fiind izolată în deşertul din Platoul Colorado. Echipa românească a trăit două săptămâni ca şi cum s-ar fi aflat pe Planeta Roşie, potriviti cotidianului Gândul, citați de ziarero.antena3.ro si mediafax.ro

„Singurele diferenţe între noi şi un echipaj real au fost valoarea diferită a gravitaţiei şi faptul că ne-am dus acolo cu un SUV în loc de o rachetă”, spune astronomul Haritina Mogoşanu, secundul primei misiuni româneşti de simulare a unui zbor pe Planeta Roşie.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează