RomâniaPozitivă.ro duce Binele spre acțiune

0

După 8 ani de împărtăşit ştiri de bine despre lucrurile bune care se întâmplă în ţara noastră, platforma de informație și educație pozitivă RomâniaPozitivă.ro va fi mai aproape de cititorii celor peste 11.000 de articole, printr-un concept nou şi un design îmbunătăţit.

Concept RomaniaPozitiva martie 2014

„Ne dorim ca exemplele pozitive de pe RomâniaPozitivă.ro să îi inspire pe cititorii noștri să fie mai curioși şi atenți. La fel ca până acum, vom continua să oferim vizibilitate cazurilor de bună practică şi informaţiilor pozitive din România, susţinând iniţiativele de schimbare în bine, pentru a construi împreună o societate de care să fim mândri. În acelaşi timp, trecem la un nou nivel şi le oferim românilor mai multe resurse utile pentru învăţare şi dezvoltare, care să îi ajute să privească spre partea plină a paharului şi să încurajeze implicarea lor în activităţi cu o influenţă pozitivă pentru comunitate” a explicat Florin Ghindă, fondatorul platformei România Pozitivă.

Ateliere de gândire pozitivă aplicată

România Pozitivă nu vrea să rămână doar în online, ci își propune să ducă binele în viaţa de zi cu zi, unde e cea mai mare nevoie de el. De aceea, le propune cititorilor o serie de ateliere de gândire pozitivă, aplicată pentru rezolvarea problemelor, precum şi workshop-uri de antreprenoriat social, pentru cei care vor să genereze prin activităţile lor un impact pozitiv asupra societăţii. Primele ateliere de gândire pozitivă utilă în rezolvarea problemelor sunt planificate pentru București în data de 2 aprilie, pentru Cluj în 29 aprilie și pentru Timișoara în luna mai.

Articole de opinie periodice

Avalanşa de informaţii, chiar şi pozitive, poate fi un pic derutantă. De aceea, pentru fiecare categorie (educaţie, cultură, antreprenoriat social, colțul verde etc.) echipa România Pozitivă a invitat parteneri cu experienţă pe domeniile respective ca să își împărtăşească punctele de vedere, în cadrul unor articole de opinie periodice, pentru a avea o imagine mai limpede despre status-ul domeniului respectiv pe România.

Interfață cu design nou

Nu în ultimul rând, platforma și-a îmbunătăţit aspectul şi are acum o interfaţă cu design nou, adaptată pentru mobil şi tabletă, ca să poată fi vizitată cu ușurință de pe orice gadget în cadrul unei experiențe plăcute și utile de navigare.

„Te invităm alături de noi să descoperi România exemplelor pozitive şi să te implici pentru un viitor aşa cum ţi-l doreşti! Hai să ne bucurăm împreună de o viaţă sănătoasă şi fericită într-o ţară cu care să ne mândrim! Iar acolo unde nu ne place, să avem determinarea să schimbăm status quo-ul. Te aşteptăm cu drag pe (noua) RomâniaPozitivă.ro!”, îndeamnă românii Andra Calenic din partea echipei pozitive.

Afis RomaniaPozitiva martie 2014

Despre România Pozitivă

RomâniaPozitivă.ro este o platformă de informaţie şi educaţie pozitivă care din 2006 strânge la un loc idei şi iniţiative de bine despre România. Până în prezent găzduiește peste 11.000 de exemple de Bine, de la peste 20 de autori şi colaboratori, printre care Let’s Do It, Romania!, NESsT, Viitor Plus, Plantăm Fapte Bune în România, Impact Hub Bucharest, Fundaţia Pact, Fundaţia Noi Orizonturi etc.

Vizitează RomâniaPozitivă și pe Twitter.com/RomaniaPozitiva sau Facebook.com/RomaniaPozitiva.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează