Romanian-Ukrainian Jazz Meeting in Ucraina

0

Festivalul International de Jazz „Ednist” (Unitate) de la Kiev a debutat in 2002 si a devenit unul dintre cele mai apreciate evenimente de gen din Ucraina.

Muzicienii romani Florin Raducanu si Dalila Cernatescu vor participa la editia din acest an, care se va desfasura in perioada 28-29 martie 2014.

In anii anteriori, la festival au participat si alti muzicieni romani de jazz, insa proiectul „Romanian-Ukrainian Jazz Meeting” este o premiera ce isi propune colaborarea dintre artistii din cele doua tari. Gazdele vor fi representate de Vitaly Bajora (drums), Valentin Kornienko (double bass) si de Kyiv Saxophone Quartet.

Prezenta romaneasca din acest an este posibila datorita initiativei si sprijinului romanilor din comunitatea internationala de la Kiev, care considera ca promovarea excelentei muzicale romanesti va contribui la o cunoastere mai buna a culturii noastre in Ucraina (Nadia Mosanu).

Mai multe informatii despre Festival aici: www.ednist-jazz.com

Poster_EdnistJazzFestival_bilingv

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează