Romanian Film Festival / Madison, USA

0

Pelicule romanesti, precum „Politist, adjectiv”, „Cealalta Irina” si „Vulpe vanator”, vor fi proiectate in cadrul Romanian Film Festival, care va avea loc de joi pana sambata, in orasul american Madison, potrivit presei locale.

Peliculele vor fi proiectate la Muzeul de Arta Contemporana din Madison, iar intrarea spectacotorilor va fi libera. Festivalul va debuta cu proiectia documentarului francez „The New Wave of the Romanian Cinema”. Jurnalistii americani de la madison.com noteaza ca titlul documentarului este ironic, deoarece majoritatea regizorilor romani nu se considera parte a unui val.

via 9am.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează