Romanian CSR Awards 2017: Mai putin de o luna pentru inscrierea proiectelor in competitie

0

Competitia, aflata la a cincea editie, este dedicata exclusiv companiilor si fundatiilor corporative din Romania.

Companiile pot inscrie cate un singur proiect in fiecare categorie a competitiei.

Inscrierile in competitie se vor face online, pana pe 3 Martie, pe site-ul CSRawards.ro, la sectiunea Inscrie un Proiect.

Romanian CSR Awards 2016

Doar pana pe 3 Martie companiile si fundatiile corporative  mai pot inscrie proiecte in competitia Romanian CSR Awards 2017. Inscrierea proiectelor se face exclusiv online, pe site-ul competitiei www.CSRawards.ro la sectiunea Inscrie un proiect. Competitia Romanian CSR Awards®, organizata pentru al cincilea an la rand, este dedicata exclusiv companiilor si fundatiilor corporative  din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate. Dupa incheierea perioadei de inscriere, juriul va delibera si va desemna proiectele castigatoare.

Premiile vor fi acordate in cadrul  Galei de Premiere – Romanian CSR Awards® ce va avea loc la inceputul lunii aprilie. Companiile vor putea inscrie cate un singur proiect (dar nu acelasi) in fiecare categorie.

“Aniversam cinci ani de cand am inceput sa promovam proiectele de CSR intr-o gala dedicata si sa-i aducem impreuna pe cei care se implica activ in derularea proiectelor  de responsabilitate sociala. Romanian CSR Awards reuneste in fiecare an o comunitate din ce in ce mai mare, o dovada a preocuparilor companiilor din Romania de a se implica in problemele comunitatilor. 5 ani de proiecte inovatoare, cu impact, care au schimbat in bine societatea romaneasca!”, a declarat Lacramioara Botezatu, Director Executiv al CSR Media Network.

Romanian CSR Awards 2016 00

In cadrul Galei de Premiere Romanian CSR Awards® vor fi premiate campaniile care au dus la imbunatatirea pe termen lung a calitatii vietii angajatilor, clientilor si comunitatilor in care companiile activeaza. Sunt eligibile proiectele, campaniile sau programele care au fost implementate in anul 2016. Pot fi inscrise si cele demarate in anii anteriori, dar care au avut o editie care s-a desfasurat si pe parcursul anului trecut.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.