Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

România, vrei să fii prietena mea?

1

Astăzi, 6 septembrie 2011, România a primit mai multe scrisori. Primele fotografii din cadrul proiectului Dear Romania, Write Our Future au ajuns la destinatar.

Dear Romania, Write Our Future este o scrisoare către România, exprimând prin fotografie visele şi planurile noastre pentru ţară si comunităţile în care trăim. Printr-o serie de şedinţe foto, proiectul va da o voce tuturor celor care cred că România merită ceva mai bun, că fiecare dintre noi avem un rol în crearea unei Românii oneste şi că suntem responsabili în faţa generaţiilor viitoare pentru a ne lua acest rol în serios.

Iniţiativa face parte din proiectul „Dear World, Write Our Future” (www.dearworld.me), lansat în Statele Unite ale Americii în urma uraganului Katrina în 2005. GRASP în parteneriat cu Dear World, Write Our Future lansează oficial proiectul la nivel internaţional. Mesajele din fotografii contureză profilul informal al Romaniei văzută prin ochii oamenilor obişnuiţi.

Scopul evenimentului de a identifica similitudini între doleanţele românilor şi ale altor popoare şi de a găsi soluţii pentru realizarea lor. Artiştii fotografi interesaţi să facă parte din caravana oficială a proiectului ne pot contacta la office@mygrasp.org.

Puteti vedea toate pozele aici.

Despre autor

avatar

Asociația Globală a Tinerilor Studenți și Profesioniști Români (GRASP) este o organizație neguvernamentală fondată în 2008 la iniţiativa unui grup de tineri români aflaţi la studii în străinătate. GRASP este o reţea deschisă care contribuie activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice, transfer de cunoştințe şi know-how, încurajarea dialogului şi dezbaterilor publice și susținerea antreprenoriatului. www.mygrasp.org

Un comentariu

  1. Pingback: Biblioteca virtuală cu fapte bune | impresii din lumea mare

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.