România va produce integral doi nanosateliţi la Măgurele

0

România va produce integral doi nanosateliţi, la Institutul de Ştiinţe Spaţiale de la Măgurele, scrie Agerpres. Cei doi nanosateliţi fac parte dintr-o “constelaţie” de 50 de nanosateliţi care vor fi lansaţi la nivel internaţional.

Nanosateliţii vor avea ca misiune cercetarea atmosferei înalte a Pământului. Proiectul este finanţat prin Agenţia Spaţială Europeană.

Sursa și mai multe informații aici.

no-comment foarte mic

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează