Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

România se alătură inițiativei globale Techstars Online Startup Weekend, pentru a găsi soluții provocărilor create de Covid-19

0

România luptă alături de peste 70 de țări pentru a face față pandemiei globale. Este parte din seria Global Online Startup Weekend, “Unite to Fight Covid-19”, susținută de Techstars, platforma globală pentru investiții și inovație, și va invita cele mai bune 20 de echipe să ia parte la Techstars Innovation Bootcamp.

 

În weekend-ul 24-26 Aprilie, Techstars Startup Weekend România unește peste 10 comunități locale și face apel către inovatori, inventatori, antreprenori, designeri, medici, asistenți, studenți, profesori și către toți cei care au o idee în combaterea problemelor provocate de Covid-19 în România sau care vor să contribuie la dezvoltarea uneia. Participanții se pot alătura acestui eveniment online de 54 de ore, prin înregistrare online AICI. Nu este nevoie de nicio experiență antreprenorială, ci doar de dorința de a lucra alături de inovatori din toată țara în această situație complet nouă.

În urma înscrierii, participanții sunt încurajați să-și trimită ideile și au ocazia să-și formeze o echipă online, în timpul evenimentului. Toate propunerile sunt revizuite de către mentorii evenimentului și vor fi selectate cele mai bune dintre acestea. Mentorii sunt profesioniști consacrați, din companii de top, cu arii de expertiză complementare, gata să lucreze cot la cot cu echipele în dezvoltarea prototipurilor. Pentru detalii vizitați pagina Techstars Startup Weekend Romania.

Evenimentul este organizat online, voluntar, de tineri implicați în startup-uri și companii din diferite domenii.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.