Romania se afla peste Germania, Franta si Marea Britanie in Europa! LA CE?

0

Romania a iesit din top 10 mondial la viteza de conectare la internet, dar se afla peste Germania, Franta si Marea Britanie in Europa.

Romania a coborat pe locul 13 in topul mondial al vitezei medii de conectare la internet, de pe pozitia a noua la sfarsitul anului trecut, dar s-a mentinut in top 10 in Europa, dupa ce, in 2010, internetul romanesc era cel mai rapid de pe continent si al patrulea in lume, scrie Mediafax.

Sursa: incont.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează