Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

România promovează turismul responsabil la cel mai mare târg de turism

0

Și în acest an, Rolandia este singura agenție din România care promovează turismul reponsabil în perioada 3-6 Noiembrie 2014 la World Travel Market, principalul eveniment dedicat turismului la nivel mondial din această toamnă.

PR afis - Rolandia WTM 2013

Faptul că evenimentul va avea loc la Londra, locul unde Prințul Charles este acasă, reprezintă un aspect important întrucât Alteța Sa Regală a sprijinit comunitățile românești în scopul menținerii unui stil de viață tradițional, a păstrării armoniei dintre om și natură și a încurajat dezvoltarea sustenabilă. Pornind de la acestea, Rolandia a creat pachete pentru a promova dezvoltatea turismului responsabil în România.

Un element inedit din cadrul acestui eveniment îl constituie faptul că este susținut de BBC și participă nu mai puțin de 4860 de agenții de turism din Europa, America, Africa, Asia și Pacific, alături de alți 50.000 de profesioniști din industria ospitalității, miniștri, vedete de televiziune, bloggeri și presa internațională.

La această ediție, cu numărul 35, Rolandia are ca scop promovarea pachetelor care contribuie la dezvoltarea turismului responsabil. Rolandia susține 3 principii de bază în desfășurarea activităților sale: în primul rând, conștientizarea elementelor autentice, moștenite din generație în generație, în cel de-al doilea rând, conservarea identității comunității, alcătuite din tradiții, obicieiuri, meșteșuguri ș.a.m.d. și, nu în ultimul rând, transmiterea nealterată a obiceiurilor actuale. Pornind de la aceste trei principii, Rolandia oferă o experiență inedită turiștilor ce aleg să își petreacă vacanța în România.

Rolandia este agenție touroperatoare, specializată pe segmentul incoming. Scopul nostru este să promovăm Romania într-un mod corect și atrăgător.  Facem aceasta prin cel mai complet portal de promovare a României în afara țării, disponibil în trei limbi: engleză, franceză și germană. Promovarea Romaniei a devenit obiectivul nostru iar turiștii ce ne-au vizitat țara, precum și experiențele inedite trăite de aceștia, reprezintă o garanție că am reușit.

Rolandia este autorizată de Autoritatea Națională pentru Turism prin licența 6725 și certificată prin sistemul de calitate ISO 9001:2008.

Mai multe detalii despre agenția de turism Rolandia pot fi accesate pe www.rolandia.eu și despre târgul WTM pe www.wtmlondon.com.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.