Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

România promovată la Expo 2015 Milano și pe platforma „Live Inspire”

0

INTESA SANPAOLO: “LIVE INSPIRE”, PLATFORMA GLOBALĂ PENTRU CARDUL DE DEBIT ACTIV ÎN 12 ȚĂRI A DEPĂȘIT 600.000 “LIKE-uri” PE FACEBOOK

  • În România peste 30.000 de oameni beneficiază de cardurile de debit VISA INSPIRE oferite de Intesa Sanpaolo Bank.

  • Expo 2015, expoziția universală ce va avea loc la Milano între 1 mai și 31 octombrie 2015 promovată pe “Live Inspire”.

  • Intesa Sanpaolo este partener global la Expo 2015 și oferă 20 de excursii în Italia pe durata evenimentului.

Concursul internațional “That’s Eat!”, o iniţiativă a Grupului Intesa Sanpaolo, împreună cu subsidiara locală Intesa Sanpaolo Bank, a dublat în ultimele 3 luni comunitatea platformei “Live Inspire” (www.liveinspire.com) până la peste 600.000 de fani. Astfel potrivit Facebrands.ro, “Live Inspire” se află pe primul loc în topul categoriei “Bănci și servicii financiare” și în primele 130 în clasamentul general dintre toate cele peste 27.000 de pagini Facebook monitorizate în România.

expo-pavillon-romania

Platforma globală de comunicare “Live Inspire” susţine cardul de debit Visa INSPIRE de care beneficiază acum peste 30.000 de oameni și în România. Cardul cu tehnologie contactless are printre beneficii și retragerile gratuite de la o rețea de circa 10.000 de ATM-uri ale subsidiarelor băncii din 12 ţări. Pe lângă România în acest proiect sunt implicate în paralel și alte țări ca Albania, Bosnia și Herțegovina, Croația, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ungaria și Egipt, unde Intesa Sanpaolo Group deţine bănci subsidiare locale.

Live Inspire” promovează în prezent noutățile legate de Expo 2015 Milano, unul dintre evenimentele de marcă la nivel global ale acestui an în întreaga lume. Intesa Sanpaolo este partener global al expoziției universale Expo 2015. România şi-a anunţat oficial participarea la Expo 2015 Milano încă din anul 2011, fiind al cincilea stat din cei 147 de participanţi şi prima ţară din Uniunea Europeană care s-a înregistrat formal. Expo 2015 va reprezenta, pe durata celor 6 luni de desfăşurare, un loc unic de întâlnire între participanţii oficiali şi cei peste 20 de milioane de vizitatori aşteptaţi la acest eveniment unic.

În România ambasadorii iniţiativei „Live Inspire” ce au susţinut în timp lansarea oficială și dezvoltarea acestui proiect sunt bloggeri cunoscuţi ca: Adi Hădean, Cristina Bazavan, Cristian China-Birta şi Laura Adamache.

Pagina de Facebook „Live Inspire” a fost construită de Grupul Intesa Sanpaolo pentru a crea o comunitate globală virtuală în jurul conceptului „inspiraţie”. Lansată în 2012, pagina a atras până în prezent peste 633.000 de fani şi a creat un spațiu virtual unic unde oamenii din întreaga lume pot afla detalii despre proiecte și experiente noi cum este și Expo 2015.

expo-italia expo-machete

Grupul Intesa Sanpaolo

Intesa Sanpaolo este printre primele grupuri bancare din zona euro, cu o capitalizare de piață de peste 40 miliarde euro (la 30 decembrie 2014). Cu o istorie de peste 400 de ani, Grupul Intesa Sanpaolo oferă servicii pentru circa 20 milioane de clienţi. În Italia este lider în toate domeniile de activitate (retail, corporate și wealth management). Grupul are o prezenţă semnificativă în Europa Centrală şi de Est cu peste 1.400 de sucursale aparţinând subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce oferă servicii bancare pentru persoane fizice şi companii în 12 ţări din regiune.

„Live Inspire” este un proiect inovator, special conceput cu scopul de a promova inspirația și inovația în toate formele și manifestările acesteia de la artă până la gastronomie și tot felul de proiecte speciale și evenimente ca Expo 2015 Milano.

www.group.intesasanpaolo.com / www.facebook.com/liveinspireromania / www.intesasanpaolobank.ro

www.facebook.com/IntesaSanpaoloBankRomania

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.