Romania, printre cele mai bune tari din lume! AFLA PENTRU CINE!

0

Best Countries to Work and Live in as a Developer

Greu de crezut pentru multi romani, totusi Romania este una dintre cele mai bune tari din lume pentru nivel de trai si munca! Pentru programatori Romania este in top alaturi de tari ca Austria, Polonia, Spania, India, Brazilia, Singapore, Germania sau Statele Unite.

spplinter meVezi mai multe detalii aici:  blog.splinter.me

It seems to be that the best countries to work and live in as a Developer are, in the following order: United States, Germany, United Kingdom, Romania, Austria, Poland, Spain, Philippines, India, Brazil, Singapore, France, Italy, Croatia, Egypt, Portugal, Malaysia, and Indonesia.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează