Romania pe locul 31 la aur in lume!

1

Rezerve naţionale ale celui mai preţios metal ajung la 103,7 tone, adică, 0,34% dintr-un total de 30.190 de tone, conform rapoartele Consiliului Mondial al Aurului. Si nu e pacaleala de 1 aprilie! 🙂

Potrivit Adevarul.ro „Statele Unite ale Americii ocupă primul loc, cu 8.133 de tone, respectiv 26,9% din totalul rezervelor oficiale la nivel mondial. Locul secund este ocupat de Germania, cu 3.406 tone, iar “podiumul” este încheiat de Fondul Monetar Internaţional, care deţine rezerve de 3.005 tone de aur.”

România, Polonia şi Slovacia (locul 48 cu 31,8 tone) sunt singurele state din Europa Centrală şi de Est prezente în clasament.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.