Romania pe harta mondiala auto! O noua generatie de motoare Renault construite aici!

0

Vesti bune pentru industria din Romania! Potrivit hotnews.ro este posibil ca Renault sa produca in Romania o noua generatie de motoare!

Renault a decis sa construiasca din 2012 sau 2013 in Romania o noua generatie de motoare mici pe benzina, alegerea fiind in detrimentul unei uzine franceze unde se vor pierde intre 200 si 400 de locuri de munca din cauza schimbarii, scrie Liberation intr-un articol cu titlul: „Delocalizare – Renault arunca benzina peste foc”. Compania franceza spune ca nu e vorba de o delocalizare si adauga ca noile motoare ce vor fi construite in Romania si Spania nu sunt concurente pentru actuala generatie si au si alte puteri. Renault nu da detalii suplimentare despre noile produse, insa surse din grup spun ca noile motoare care vor echipa si Loganul vor avea cilindree intre 0,9 litri si 1,2 litri si vor fi turbo.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează