Romania, locul 4 in lume la internet viteza! Ce ziceti de asta?

4

Această informaţie a ajuns mai repede în România decât în Statele Unite! De ce? Pentru că media vitezelor conexiunilor la internet în România este de 6,2 Mbps, ceea ce înseamnă pentru ţara noastră locul 4 în lume! Tare, nu?:)

„Romania ocupa in trimestrul al treilea din 2009 locul patru pe plan mondial in functie de media vitezelor conexiunilor la internet, fiind devansata doar de Coreea de Sud, Japonia si Hong Kong, arata cea mai noua editie a raportului State of the Internet, intocmit de compania Akamai. Viteza medie a conexiunilor internet pe plan mondial este de 1,7 Mbps, in Romania este 6,2 Mbps, iar in SUA este de 3,9 Mbps.”

Citeşte mai multe date despre aceast clasament pe hotnews.ro

(Florin Ghinda, 2009)

calculator

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

4 comentarii

  1. Pingback: uberVU - social comments

  2. Pingback: Tweets that mention Romania, locul 4 in lume la internet viteza! Ce ziceti de asta? - RomaniaPozitiva -- Topsy.com

  3. avatar

    Da – si eu am fost surprins!
    E adevarat – nu prea stam bine la numarul de utilizatori – da’ macar cei care suntem avem conectivitate buna! 🙂

Comentează