Romania-Insider.com ii cauta pe cei care schimba jocul in Romania – start inscrierilor pentru Romania Insider Awards

0

Romania-Insider.com, cea mai citita publicatie online de limba engleza dedicata Romaniei, premiaza anul acesta proiecte si oameni cu impact pozitiv in afaceri si societate prin intermediul premiilor Romania Insider Awards.

Vor fi recompensati cei care schimba jocul in Romania, asa-numitii “game changers”. Cei care fac afaceri in mod etic, promoveaza modele sustenabile si corecte, inspira si contribuie la imaginea pozitiva a Romaniei in strainatate.

Procesul de selectie pentru Romania Insider Awards este transparent si etic. In misiunea lor de a ii descoperi pe cei care contribuie la #RomaniaPozitiva, li s-au alaturat deja 16 manageri de top din companii si organizatii importante din Romania. Acestia fac parte din Juriu si din Consiliul Consultativ (Board of Advisors), care vor reprezenta cele doua filtre de selectie si vot din competitie.

Castigatorii celor 8 categorii de premii vor fi premiati in cadrul Galei Romania Insider Awards pe 16 octombrie 2018, la hotelul InterContinental din Bucuresti.

Pana in august 2018, se pot face inscrieri online pe Romania-Insider.com/Awards/ pentru urmatoarele categorii de premii: Best Innovation Award (premiul pentru Cea Mai Buna Inovație), Best Start-up Award (premiul pentru Cel Mai Bun Start-up), Employer of the Year Award (premiul Angajatorul Anului), Fair-Play Real Estate Project Award (premiul pentru Proiectul Imobiliar Fair-Play), Most Scalable CSR Project Award (premiul pentru Proiectul CSR cel mai Scalabil), Best Promotion for Romania Abroad Award (premiul pentru Cea mai Buna Promovare pentru Romania in Strainatate), Best Rural Development Project Award (premiul pentru Cel mai Bun Proiect de Dezvoltare Rurala).

Pentru prima data in cadrul unui astfel de eveniment, tineri angajati cu varsta sub 30 de ani vor avea oportunitatea de a nominaliza si vota proiecte, companii si oameni, care, in opinia lor, sunt valoroase pentru societatea romaneasca, prin intermediul premiului Young Generation’s Award for Contribution to Romanian Society (premiul Tinerei Generatii pentru Contributie la Societatea Romaneasca).

Poate mai mult ca niciodata, avem nevoie de modele pozitive. Exista foarte multe companii, multe proiecte si multi oameni care joaca dupa reguli, schimba lucrurile in bine, inoveaza, se implica in societate. Cu totii ne putem inspira din ceea ce fac. Ii vom face cunoscuti, nu doar in Romania, ci si in lume, prin intermediul cititorilor nostri. Cred ca aceste premii, si in special cel oferit de tanara generatie, ne vor arata directia aceea buna in care ar trebui sa mergem ca societate,” a spus Corina Chirileasa, Fondator al Romania-Insider.com si Managing Partner al City Compass Media, organizatorul evenimentului.

Juriul Romania Insider Awards, editia 2018, este compus din 7 membri:

Sebastien Delen – Manager General, Ubisoft;

Manuela Banu – CEO, Orkla Foods Romania;

Richard Sentkar – Manager Romania, BNP Paribas Group;

Aurelia Luca – Managing Director, Skanska Romania;

Robert Maxim – Founding Partner, Ensight Management Consulting;

Ioana Enache – General Manager, Amway Romania, Bulgaria & Grecia;

Gustavo Navarro – Managing Director, CRH Romania.

Consiliului Consultativ (Board of Advisors) este format din 13 membri reprezentand cele mai mari Camere de Comert si organizatii de afaceri din Romania:

Anca Harasim – Director Executiv, Camera de Comert Romano-Americana (AmCham);

Adriana Record – Director Executiv, Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER);

Charlie Crocker – Chief Executive, British Romanian Chamber of Commerce in Romania BRCC;

Sebastien Metz – Director General, Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK);

Maurits Dohmen – Director Executiv, Camera de Comert Romano-Olandeza (NRCC);

Walter Friedl – Presedinte, Austrian Business Club;

Sotiris Chatzidakis – Fondator si Vice-Presedinte Executiv, CEO Clubs & Next Gen;

Osnat Peled – Presedinte, Business Women Forum Romania (BWFR);

Grégoire Vigroux – Vice-presedinte Marketing, TELUS International Europe & Acționar al Romania-Insider.com;

Corina Chirileasa – Fondator si Actionar al Romania-Insider.com & Managing Partner la City Compass Media;

Sandra Jitianu – Project Manager, Romania Insider Awards;

Volker Moser – Business Developer & Actionar al Romania-Insider.com & Co-fondator City Compass Group;

Andrei Chirileasa, Redactor Sef & Partener, Romania-Insider.com.

Calendarul evenimentului

15 mai 2018 – 27 iulie 2018 – Nominalizari online pentru cele 8 categorii de premii.

15 august 2018 – Publicarea nominalizarilor eligibile pe pagina evenimentului Romania-Insider.com/Awards și deschiderea votului public online.

5 septembrie 2018 – Desemnarea celor 3 finalisti pentru fiecare premiu, dupa votul membrilor din Consiliul Consultativ (Board of Advisors).

24-28 septembrie 2018 – Intalnirea membrilor din Juriu si votarea castigatorilor.

15 octombrie 2018 – Inchiderea votului public online.

16 octombrie 2018 – Premierea castigatorilor in cadrul Galei Romania Insider Awards.

Parteneri confirmați ai evenimentului:

Partener Principal – CRH Romania.

Partener Gold – Grecu & Asociatii.

Parteneri – Alesonor, TELUS International Europe.

Suporteri – SmartDreamers, Nomenius, Entrepreneurship Academy, Camera de Comert Romano-Americana (AmCham), Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER), British Romanian Chamber of Commerce in Romania BRCC, Camera de Comert si industrie Romano-Germana (AHK), Camera de Comert Romano-Olandeza (NRCC), Austrian Business Club, CEO Clubs & Next Gen, Business Women Forum Romania (BWFR).

Parteneri Media confirmati: Wall-Street, HR Club, IQads, BirouInfo.ro, Europa Property, Le Petite Journal de Bucarest, Stiinta si Tehnica.

Mai multe informatii despre proiect si eveniment pe Romania-Insider.com/Awards si pe email la awards@romania-insider.com .

Despre Romania Insider – Lansata in 2010, Romania-Insider.com este cea mai citita publicatie online de limba engleza dedicata Romaniei, cu peste 260.000 de cititori unici lunari, romani si straini din toata lumea. Site-ul este citit de oameni de afaceri, antreprenori, manageri din multinationale din Romania si din regiune, jurnalisti de la publicatii internationale de renume, fonduri de investitii, agentii de rating, institutii europene, printre altele.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.