Romania in top 100 de companii nebancare din sud-estul Europei

0

Afacerile româneşti (sau mai corect spus derulate în România) ocupă locuri importante într-un clasament realizat de SEE News şi compania de consultanţă Roland Berger. Nu mai puţin de 43 de firme româneşti domină acest top!

afacereRomania domina topul celor mai mari 100 de companii nebancare din sud-estul Europei in functie de venituri, realizat de SEE News si casa de consultanta Roland Berger, 43 de firme romanesti figurand in acest top. Prima pozitie in acest top este ocupata de Petrom, cu venituri de 4,85 miliarde de euro in 2008. In topul primelor zece companii se mai regasesc Rompetrol Rafinare (locul 7), Arcelormittal Galati (8) si Automobile Dacia. conform articolului publicat de hotnews.ro

Alte firme romanesti prezente in topul celor mai mari 100 de companii din sud-estul Europei sunt Metro Cash and Carry, Rompetrol Downstream, Petrotel Lukoil, Orange, Lukoil Romania, Vodafone, GDF SUEZ Energy Romania, Romgaz, Carrefour Romania, Porsche Romania, British American Tobacco Trading.

Citeşte pe site-ul hotnews.ro articolul complet.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează