Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

România, în top 10 în lume

0

România se află în top 10 în lume, potrivit site-ului www.votemonopoly.com, lansat de brandul Hasbro. Reprezentată de București, țara noastră se numără printre cele mai apreciate locuri din lume, fiind printre țările care au primit cel mai mare număr de voturi.

Campania mondială de votare va fi activă până pe data de 4 martie, timp în care românii vor putea vota Bucureștiul. Doar astfel țara noastră poate ajunge pe tabla de joc a ediției  „Monopoly Here and Now”, care va fi lansată în acest an. În același timp, campania „România pe harta Monopoly” lansată de Hasbro în urmă cu o săptămână continuă cu un nou filmuleț amuzant. De data aceasta, Cristian China (Blogger), Dorina Vasilashko (cântăreață), Jean Piloiu (artist, compozitor & producător), Oana Zidaru (jurnalist & fashion blogger), Ligia Moise (psiholog), Alin Stoica (tenor) și au împărtășit fanilor Monopoly motivul pentru care cred ei că țara noastră merită să fie pe harta Monopoly:

Cu ocazia împlinirii a 80 de ani de la apariția primului joc Monpoly, Hasbro lansează cea mai mare provocare pentru fanii jocului. Pentru prima oară, jucătorii din întreaga lume sunt implicați direct în procesul de creație a unui joc Monopoly. Practic, aceștia vor alege cele 20 de orașe care vor fi incluse pe tabla de joc a „Monopoly Here and Now”, în urma votului înregistrat pe site-ul www.votemonopoly.com. Campania mondială de votare se va desfășura în perioada 13 februarie – 4 martie iar lista finală a celor mai populare orașe va fi publicată joi, 19 martie, de Ziua Mondială Monopoly și, totodată, ziua în care brandul sărbătorește 80 de ani.

Romania pe Harta Monopoly

Monopoly Trivia

De-a lungul timpului, Monopoly s-a făcut remarcat prin edițiile speciale pe care le-a lansat. Cea mai scumpă versiune a acestui joc a fost creată pentru a sărbători un bijutier faimos din San Francisco, Sidney Mobell. Respectivul joc valora nu mai puțin de 2 milioane de dolari, având o tablă de joc din aur de 23 de karate și zaruri bătute cu diamante. De asemenea, în 1978 a fost realizată și o versiune din ciocolată a jocului Monopoly, vândută cu $600.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.