Romania in drumul spre calificarea in Semifinalele Campionatului European!

0

Echipa de hanbal a României a învins Muntenegru după un meci haluciant şi ramâne cu şanse mare de calificare în semifinalele Campionatului European!

Ultimul obstacol pentru tricolore rămâne Rusia, echipa pe care o vom întâlni joi.  Echipa noastra are nevoie de cel puţin un egal pentru a se califica mai departe.

Citeste aici mai multe detalii despre parcursul echipei.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează