Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Romania e reprezentata la Campionatul Mondial Universitar de Baschet 3×3 din Serbia

0

A început Campionatul Mondial de Baschet 3×3 din Kragujevac, Serbia, care se desfășoară până în 19 iulie. România are 4 echipe ce reprezintă cu mândrie țara. Două dintre acestea, Universitatea Lucian Blaga Sibiu şi Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir Bucureşti, sunt câştigătoarele Campionatului Naţional Universitar de Baschet 3×3 organizat de Student Sport, iar celelalte două sunt trimise de către Federaţia Română de  Baschet.

Fetele și băieții s-au întâlnit la Timișoara, unde timp de trei zile au făcut ultimele antrenamente, sub coordonarea kinetoterapeutuluiAlexandru Lefter și a antrenorului CCS Iași, Gabriel Clapon.

Aseară a avut loc festivitatea de deschidere și defilarea echipelor. Brazilia și Australia nu s-au prezentat, ceea ce face mai ușoară calificarea pentru fetele noastre. Meciurile debutează astăzi și pot fi urmările prin livestream pe site-ul oficial al competițieiwucbasketball3on3.com.

Meciuri 11 iulie băieți:
20:00 Universitatea Lucian Blaga Sibiu vs Israel
20:00 Selecționata FRB vs Ungaria

Meciuri 11 iulie fete:
22:00 Universitatea Creștină “Dimitrie Cantemir” București vs Ungaria 1
22:00 Selecționata FRB vs Ungaria 2

Loturile naționale se găsesc pe www.studentsport.ro, unde jucătorii și antrenorii au acordat interviuri de la fața locului. Pagina de Facebook Student Sport s-a umplut de încurajări din partea colegilor, prietenilor și jucătorilor profesioniști. Printre ei se numără șiClaudiu Fometescu, care le-a transmis gânduri bune:

Le doresc să fie la fel de luptători cum îi știu eu. I-am văzut pe băieții de la Sibiu și i-am remarcat la turneul final din Piața George Enescu. Îi încurajez pe toți pentru că au nevoie, am participat și eu la campionate universitare și stiu cât de important e să simtă că cineva îi susține de acasă. Baftă tuturor!”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.