Romania dus-intors cu RomaniaPozitiva si Molecule F @ TVR International

1

UPDATE: Emisiunea înregistrată este disponibilă aici: www.tvrplus.ro//editie-romania-dus-intors-142332

RDI captura generic

Minusul ce se transformă-n plus: România nu e suficient de dezvoltată, dar asta este chiar atuul său. Fără încă prea multă competiție, cu minimă investiție, dar cu multă ambiție, mediul online reprezintă una dintre oportunitățile de afaceri din țara noastră.

Mai multe la emisiunea Romania dus-întors difuzată pe TVR Internațional mâine, 22 octombrie de la ora 21:10 sau online pe www.tvrplus.ro

Invitații ediției sunt: Mirela Bucovicean, proprietarul platformei de promovare a creatorilor români de modă, Molecule F  și Florin Ghindă, proprietarul site-ului RomâniaPozitivă.

Vezi și pagina de Facebook: www.facebook.com/RomaniaDusIntors

poza emisie 22.10

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează