Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Romania, castigatoare la etapa regionala a competitiei CESA 2018

0

Ieri, pe 24 octombrie, la Varsovia, a avut loc ceremonia de premiere a competitiei Central European Startup Awards – etapa regionala. Au participat finalistii din 10 tari din Europa Centrala si de Est (printre care si Romania) si 2 participanti din Romania au castigat!

Despre Central European Startup Awards

Lansat în 2014, Central European Startup Awards este una dintre cele mai importante competiții din regiune dedicate startup-urilor, organizată cu scopul de a inspira, de a sărbători, de a oferi recunoaștere și de a conecta diverși actori ai ecosistemului antreprenorial. Competiția CESA se desfășoară la nivel local în 10 țări din Europa Centrală și de Est: Austria, Polonia, Cehia, Slovacia, România, Bulgaria, Serbia, Croația, Slovenia și Ungaria, dar și la nivel regional. Competiția se adresează startup-urilor cu o vechime de maximum 5 ani, din orice industrie, atât timp cât produsul/serviciul se bazează pe o soluție tehnologică inovatoare. Anul acesta, Impact Hub Bucharest a fost partenerul national in Romania al competitiei. Lista câștigătorilor naționali este disponibilă aici. Lista câștigătorilor la etapa regională e aici.

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.