România, cartea, târgul şi Londra

0
Lumebuna.ro aduce veşti bune despre cartea românească tocmai de la Londra! De fapt, am aflat prin intermediul oamenilor buni despre această participare românească la târgul de carte. Sunt câteva edituri mari acolo. Institutul Cultural Român se face din nou „vinovat” de astfel de acte de nesăbuinţă! 🙂 Cultură românească (scrisă) la stand! Spor la târguieli!

„Romania este prezenta la London Book Fair – Targul international de carte de la Londra, desfasurat in perioada 20 – 22 aprilie 2009.

La cea de-a doua participare cu un stand national la Targul international de carte de la Londra, una dintre cele mai importante manifestari de profil din lume, Institutul Cultural Roman isi propune sa ofere o imagine cat mai cuprinzatoare a pietei de carte din Romania, se precizeaza intr-un comunicat de presa al organizatorilor.
In urma consultarii principalelor asociatii de editori din Romania, 32 dintre cele mai prestigioase edituri romanesti au fost invitate sa expuna intr-un stand de 108 mp, conceput astfel incat sa ofere fiecareia dintre ele o vizibilitate maxima.
De asemenea, la stand vor fi puse la dispozitia reprezentantilor editurilor romanesti spatii pentru intalnirile cu potentialii parteneri sau colaboratori straini. Vor fi reprezentate editurile All, Art, Brumar, Cartea Romaneasca, Editura Casa Radio, Corint, Corint Junior, Curtea Veche, Hasefer, House of Guides, Humanitas, Humanitas Fiction, Humanitas Multimedia, Idea, Ideea Europeana, Igloo Media, Junimea, Leda, Minerva, Nemira, Niculescu, Orizonturi, Polirom, RAO, Taj Books & Media, Trei, Tritonic, Vellant, Vivaldi, Vox, Vremea si Editura Institutului Cultural Roman.”
Informaţii complete despre eveniment pe http://romani.co.uk/ Comunitatea Românilor din UK.
PS: Poate aşa o să vadă tot poporul că există şi pe la noi cărţi.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează