Romania candidata pentru Premiilor Europene pentru Literatura in 2010

0

Romania a fost selectata pentru a participa la ediţia din 2010 a Premiilor Europene pentru Literatura. Articolul în limba engleză este disponibil pe Romanian Times.

„Romania has been selected to participate in the 2010 edition of the European Prize for Literature (EUPL) to be awarded in November 2010, the European Commission (EC) has said on its website.
Emerging authors from 11 countries participating in the EU Culture Program will be given awards during the ceremony in November. Romania has been selected to participate in the 2010 European Prize for Literature along with Belgium, Cyprus, Denmark, Estonia, Finland, Germany, Luxembourg, Romania, Slovenia, Spain and Macedonia.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează