Romania are din nou un an bun la Cannes!

1

Filmul „Autobiografia lui Nicolae Ceausescu”, realizat de Andrei Ujica este in programul oficial de la Cannes. Romania are din nou premizele pentru performante de exceptie in industria cinematografica.

Romania are din nou un an bun la Cannes. Filmul artistic de montaj „Autobiografia lui Nicolae Ceausescu”, realizat de Andrei Ujica, imparte mini-programul Hors Competition din Selectia Oficiala cu filmele a patru cineasti unul si unul – „You Will Meet A Tall Dark Stranger” de Woody Allen, „Tamara Drewe” de Stephen Frears, „Wall Street – Money Never Sleeps” de Oliver Stone si „Carlos” de Olivier Assayas.
Potrivit hotnews.ro „aceste patru filme vor avea premiera mondiala in cea mai importanta sala a festivalului, Grand Théatre Lumière, in vreme ce filmul lui Andrei Ujica va fi prezentat la Salle du 60ème, aflata in imediata vecinatate a acesteia. Protocolul e tot de covor rosu.”

Mult succes!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.