Romania are cea mai mare suprafata cultivata cu porumb din Uniunea Europeana

0

In acest sezon recolta de porumb va atinge aproximativ 10,4 milioane de tone. Desi suna a stire din vremuri apuse – este totusi o veste foarte buna pentru economia romaneasca.

Suma castigata in 2011 din productia de porumb ar putea ajunge la 1 miliard de euro, scrie incont.ro

Expresia de mult uitata, „productie la hectar”, devine acum o realitate nemasluita de cifre. Romania, care are cea mai mare suprafata cultivata cu porumb din Uniunea Europeana, a primit anul acesta un cadou nesperat. A plouat suficient pentru ca plantele sa creasca bine, iar productia este uriasa: peste 10 milioane de tone.

via www.facebook.com/EfectulPygmalion.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează