Roman respectat in Australia

1

Desi articolul nu este un pozitiv, fiind despre decesul unei persoane, am decis totusi sa publicam informatiile de mai jos!  Un cotidian australian scrie despre respectul societatii australiene pentru un om de succes de origine romana. Alex Popescu a ajutat de multiple ori un club de fotbal in vremuri dificile. Multumim Daniel pentru articol!

Geelong benefactor dies

LONG-TIME Geelong benefactor Alex Popescu has died at the age of 93.

The timber merchant, who has a function room named after him at Skilled Stadium, had tipped millions into the football club over the years.
Popescu, who owned businesses around Geelong worth more than $50 million, played a key behind-the-scenes role with the Cats during the hard times, often opening his own cheque book to pay staff salaries.

He moved to Australia from Romania in 1948, one of thousands of young workers escaping the ruins of Europe. A year later he was living in a caravan in Geelong, working for International Harvester.

via couriermail.com.au

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.