Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Rom, McCann/MRM si UM Studios Romania cheamă din nou românii la luptă! Hai să ne unim meme cu meme și să facem România celebră în toată lumea!

0

Ca reacție la celebrul tweet scris de Elon Musk în care descoperă asemănarea între steagurile României și Chad-ului și se întreabă cum de lumea nu vorbește despre asta, Rom si McCann Worldgroup Romania lansează why-arent-more-people-talking-about-this.com.

Deși este un fapt cunoscut de foarte mult timp pentru români, asemănarea dintre cele două steaguri a intrat in atenția tuturor abia după ce Elon Musk a descoperit-o, întrebându-se totodată de ce oamenii nu vorbesc mai mult despre asta.

Rom a văzut imediat provocarea si oportunitatea de a promova România în lume acum când, datorită unui simplu tweet, numele ei este în atenția tuturor. Așa că a lansat landing page-ul www.why-arent-more-people-talking-about-this.com prin care face apel la patriotismul românilor și îi cheamă încă o dată să se unească pentru a pune Romînia pe harta lumii.

Site-ul conține un tool de generat meme-uri pe care oricine îl poate folosi pentru a crea propriile meme-uri.

Ca exemplu, aici oamenii găsesc multe meme-uri cu asemănări între România și restul lumii: de la rețete tradiționale la obiceiuri și tradiții.

Așa că, dragi români, hai să ne unim memă cu memă și să facem România faimoasă pe internet.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.