Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ROLANG sărbătorește Ziua Europeană a Limbilor prin cursuri și testări gratuite pentru străini și reduceri de preț la manuale

0

Școala ROLANG, specializată în predarea limbii române străinilor, va sărbători în data de 26 septembrie 2019 Ziua Europeană a Limbilor prin testări gratuite pe tot parcursul zilei pentru străinii cu diverse niveluri de competență lingvistică, un curs gratuit pentru începători cu durata de 1,5 ore și reduceri de preț la manualul „Learn Romanian” dedicat străinilor.

Evenimentele au loc la sediul școlii din București, str. Tudor Arghezi 28, etaj 5, zona Universității. Cei interesați sunt rugați să completeze formularul de înregistrare de la linkul:

http://rolang.ro/free-Romanian-class.php

Ziua Europeană a Limbilor este sărbătorită la data de 26 septembrie, în urma unei inițiative a Consiliului Europei din anul 2001, an declarat „Anul european al limbilor vorbite”. De atunci, anual, la data de 26 septembrie, în fiecare din cele 45 de state membre ale Consiliului Europei, se sărbătorește Ziua Europeană a Limbilor. În Europa se vorbesc 24 de limbi oficiale, dar există și peste 60 de comunități autohtone care vorbesc o limbă regională sau minoritară.

Evenimentul promovează diversitatea lingvistică și culturală și încurajează învățarea unei limbi străine la orice vârstă.

Fondată în 2009, ROLANG este singura școală privată din România specializată în predarea limbii române străinilor. Organizează cursuri la clasă și individuale în București, cursuri online, școală de vară la Sibiu și are propriile manuale care sunt livrate peste tot în lume.

Pe lângă cursurile de română conversațională pentru toate nivelurile de limbă (începător, intermediar, avansat), școala organizează cursuri de română pentru afaceri, română pentru cetățenie, cursuri de integrare culturală și cursuri pentru diplomați. Începând din noiembrie 2017, școala organizează cursuri de perfecționare pentru profesorii de limba română ca limbă străină, fiind singura școală din România care organizează astfel de cursuri. Până în prezent au fost formați 50 de profesori și a fost înființată „Comunitatea profesorilor de limba română ca limbă străină”. Din anul 2012 școala ROLANG este membră a European Language Council și a câștigat pentru trei ani consecutiv (2017, 2018 și 2019) premiul „Language school of the year”, oferit de prestigioasa organizație internațională „iStudy Global Awards”, fiind singura instituție din România care a câștigat premii la această categorie.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.