Revoluţie tehnologică în industria auto cu invenţie românească?

0

Bujiile de la motoarele maşinilor ar putea fi înlocuite cu lasere! Inventia apartine unei echipe mixte formată din români şi japonezi şi ar putea revoluţiona industria auto.

Echipa mixtă negociază pentru comercializarea unei tehnologii pe bază de laser care ar putea înlocui tradiţionalele bujii folosite în industria automobilistică, scrie Daily Mail.

Invenţia – un dispozitiv laser foarte ieftin care are rolul de a aprinde combustibilul din camera de ardere a motoarelor – va fi prezentată luna viitoare, în cadrul Conferinţei despre Lasere şi Electro-Otică de la Baltimore (Conference on Lasers and Electro-Optics), scrie jurnalul.ro

via ziarero

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează