Revista CARIERE, Jurnal de leadership îşi anunţă noul brand ambassador: Eglantina Becheru

2

Eglantina Becheru este pictor profesionist şi până în prezent a avut numeroase expoziţii de pictură personale, cât şi de grup,  cea mai recentă la care a luat parte fiind Eröffnung, la Galeria Kunstbarkeiten, Graz. Începând cu luna februarie 2013, ea a devenit brand ambassador al revistei de business CARIERE, având la activ experinţă similară în cadrul Intact Media Group.

egEglantina Becheru, cea care în decursul acestui an va reprezenta în calitate de Brand Ambassador revista CARIERE, prezintă un background profesional fabulos pentru cei 21 de ani pe care îi are: numeroase premii pentru public speaking, oratorie şi dezbateri, literatură, exerciţii cinematografice, pe lângă expoziţiile inedite de pictură, lansarea conceptului de sânge verde în artă, implicarea în proiecte umanitare şi realizarea emisiunii Diferente de la Radio Lynx.

vvv

În virtutea faptului că „fata cu sângele verde” se regăseşte în valorile pe care revista CARIERE le promovează, Jurnalul de Leadership a decis ca cea care realizează în prezent singura emisiune de artă, cultură şi lifestyle din peisajul radiofonic autohton, să poarte titlul de brand ambassador al revistei omonime.

CARIERE este singura publicaţie de leadership şi atitudine profesională din media de business românească. Cu apariţie lunară, este tipul de revistă-partener, o sursă la îndemână pentru inspiraţie şi pentru bunele decizii. Conectarea permanentă la filosofia business-ului mondial reprezintă cheia lecturării pe care publicul middle şi top management o caută constant.

www.cariereonline.ro

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

  1. avatar

    Valeu, are 21 de ani? Hmmm deci trebuie sa fac si eu ceva, ca imbatranesc degeaba… nu stiu daca ar putea spune cineva atatea lucruri interesante despre mine si am 22 🙁

  2. avatar

    Wow, una dintre cele mai frumoase si destepte femei ale Romaniei. Am prins un eveniment prezentat de ea, nu pot sa cred ca are 21 de ani! Felicitari!

Comentează