Revista CARIERE, Jurnal de leadership îşi anunţă noul brand ambassador: Eglantina Becheru

2

Eglantina Becheru este pictor profesionist şi până în prezent a avut numeroase expoziţii de pictură personale, cât şi de grup,  cea mai recentă la care a luat parte fiind Eröffnung, la Galeria Kunstbarkeiten, Graz. Începând cu luna februarie 2013, ea a devenit brand ambassador al revistei de business CARIERE, având la activ experinţă similară în cadrul Intact Media Group.

egEglantina Becheru, cea care în decursul acestui an va reprezenta în calitate de Brand Ambassador revista CARIERE, prezintă un background profesional fabulos pentru cei 21 de ani pe care îi are: numeroase premii pentru public speaking, oratorie şi dezbateri, literatură, exerciţii cinematografice, pe lângă expoziţiile inedite de pictură, lansarea conceptului de sânge verde în artă, implicarea în proiecte umanitare şi realizarea emisiunii Diferente de la Radio Lynx.

vvv

În virtutea faptului că „fata cu sângele verde” se regăseşte în valorile pe care revista CARIERE le promovează, Jurnalul de Leadership a decis ca cea care realizează în prezent singura emisiune de artă, cultură şi lifestyle din peisajul radiofonic autohton, să poarte titlul de brand ambassador al revistei omonime.

CARIERE este singura publicaţie de leadership şi atitudine profesională din media de business românească. Cu apariţie lunară, este tipul de revistă-partener, o sursă la îndemână pentru inspiraţie şi pentru bunele decizii. Conectarea permanentă la filosofia business-ului mondial reprezintă cheia lecturării pe care publicul middle şi top management o caută constant.

www.cariereonline.ro

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 50 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

  1. avatar

    Valeu, are 21 de ani? Hmmm deci trebuie sa fac si eu ceva, ca imbatranesc degeaba… nu stiu daca ar putea spune cineva atatea lucruri interesante despre mine si am 22 🙁

  2. avatar

    Wow, una dintre cele mai frumoase si destepte femei ale Romaniei. Am prins un eveniment prezentat de ea, nu pot sa cred ca are 21 de ani! Felicitari!

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.