Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Revista ALTERNANȚE @ MÜNCHEN

0

Revista“Alternanţe”, care apare din anul 2013 în Germania, reuneşte în paginile ei exclusiv creaţii literare şi de artă din toate părţile lumii, cu precădere însă din Ţară. În cuprinsul ei alternează poezia, eseul, critica, proza, teatrul, însoţite de lucrări grafice şi de pictură. Este deschisă tuturor, mai ales tinerilor scriitori, artiștilor plastici din ţară, precum şi celor din afara ei, încercând astfel să ofere o panoramă cât mai cuprinzătoare a creatorilor reuniţi în paginile ei. Revista publică sistematic traduceri din şi în limba română, din şi în limba germană, din și în limba engleză, bineînţeles că nu numai. În acest sens, invităm colegii traducători la colaborare.

alternante
Revista apare în ediție online, tipărită și pdf. Siteul revistei: http://www.revista-alternante.de/

În numărul recent apărut – 4 (9) octombrie 2015 – al revistei văd lumina tiparului texte semnate de:

Liviu Antonesei, Vasile Andru, Iulian Boldea, Ana Blandiana, Valentin Lustig, Mihaela Albu, Nicolae Mătcaş, Dan Anghelescu, Geo Vasile, Lucia Gogea, Bogdan Ulmu, Daniel Corbu, Mircea A. Diaconu, Francisco Kocsis, Vasile Gogea, Darie Ducan, Clelia Ifrim, Alexandru Petria, Bedros Horasangian, Dan Dănilă, Veronica Balaj, Alda Merini, Rainer Maria Rilke, Arseni A. Tarkovski, Leo Butnaru, Moses Rosenkranz, Nikolaus Berwanger, Mircea M. Pop, Horst Samson, Corneliu Zeana, Adriana Weimer, Vasile Man, Laurian Lodoabă, Bernhard Setzwein, Maximilian Dengg, Eugen D. Popin, Despina S. Budişteanu, James Meredith, Frank Joussen.

Colectivul redacției revistei este alcătuit din: Andrei Zanca, Eugen D. Popin,
Vasile Gogea, Miron Kiropol, Mihaela Kloos-Ilea, Șerban Popin, Zoltan Munteanu-Racz și Maximilian Dengg.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.