Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Reuniunea Tradiţiilor de pretutindeni

0

Fundația Floarea Vieții Bucuresti vă invită la Reuniunea Tradiţiilor de pretutindeni România, un eveniment cu totul special aflat la editia a doua, ce va avea loc la Zarnesti, Brasov, în perioada 4-8 septembrie 2019. Obiectivul cel mai înalt al întâlnirii este crearea sentimentului de unitate (oneness) prin prezentarea diferitelor culturi și ritualuri ale lumii.

Folosindu-ne de această oportunitate vom creea un spațiu sacru ca aceste ritualuri să folosească la armonizarea comunităților.

Festivalul are invitati din Republica Tuva, Franta, Suedia, Turcia, Congo, Mexic, Ecuador, Columbia si Romania. Invitatii din fiecare tara vor sustine seminarii si conferinte despre traditiile si ritualuri samanice din tara lor si spectacole.

Invitatii:

Nikolay OORZHAK (Tuva), saman, Khoomeji (Maestru recunoscut de Khoomei, arta cantatului gutural)

Elena KOKORINA, (Kezhma) – saman, traditii siberiene

Amir OORZHAK (Tuva) – ritualul „Eagle Dance“, traditii siberiene

Anja NORMANN – traditii nordice (Suedia)

Tetzkatekuhtli KUAUHTLINXAN – traditii maya

Taita JIPIJAPA – tabacheros, traditii Ecuador

Celestin MUKANDA este purtătorul Tradițiilor și a Vorbei Ba-Kwese-lor din Congo. Doctor în filozofie și Maestru de/în Viet-Vo-Dao, este membru al CERVA și a Cercului de Înțelepciune a Tradițiilor Ancestrale.

Celeste LAGIOIA este purtătoarea Tradițiilor și Cuvântului unui neam al cărui nume nici nu se scrie și nici nu se pronunță, membru al Cercului Înțelepciunii din cadrul Uniunii Tradițiilor Ancestrale.

Didier RAUZY este absolvent al școlii de medicină chineză, profesor de naturopatie, bioenergie, cercetător și lector, membru și purtător de cuvânt al Cercului de Înțelepciune al Uniunii Tradițiilor Ancestrale.

Alper AKCAYTR din tradiția sufita, Turcia.

Sumeia ANANDA din Columbia

Ancuța MARIEȘ și Vox Dacorum, Romania, interpretarea unor piese arhaice din nordul Transilvaniei, muzica arhaică fiind un izvor istoric indirect.

Roxana CÂMPEAN și Nimfele Dace, Romania, Nimfele Dace vin din ținuturile dacilor liberi, tocmai din Zalău, jud. Sălaj, ca sa ne încânte cu ale lor dansuri, ritualuri și muzică antică!

 Informatii suplimentare:

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.