Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Reckitt Benckiser România donează 100.000 de măști și 14.000 de bucăți gel dezinfectant pentru mâini medicilor și farmaciștilor români

0

Compania Reckitt Benckiser România (RB) sprijină lupta împotriva efectelor COVID-19 și donează 100.000 de măști și 14.000 de bucăți gel dezinfectant pentru mâini medicilor și farmaciștilor români

București, octombrie 2020. Reckitt-Benckiser (RB), compania producătoare a medicamentelor Nurofen, Strepsils, Gaviscon, precum și a produselor din portofoliile brandurilor Dettol, Durex, Scholl și Veet, se alătură eforturilor de luptă împotriva efectelor pandemiei COVID-19 și donează 100.000 de măști și 14.000 de bucăți dezinfectant pentru mâini Dettol, cu efect dovedit impotriva Covid-19, medicilor și farmaciștilor români.

Prin această donație vrem să ne arătăm recunoștința față de profesioniștii din domeniul sănătății și să îndemnăm la responsabilitate și solidaritate. Este mai important ca oricând să menținem ridicate standardele de igienă și de siguranță și să ne protejăm pe noi și pe cei dragi nouă”, a explicat Roxana Tisăianu, General Manager Reckitt-Benckiser Health România.

O platformă care promovează adevărul științific despre COVID-19, disponibilă publicului larg

Această măsură vine în completarea măsurilor luate de companie la nivel global, printre care lansarea la nivel internațional a COVID-19Facts, o platformă online a cărui scop este să prezinte informații reale, verificate științific, despre noul coronavirus, dar și să combată știrile false care au apărut odată cu izbucnirea pandemiei. Astfel, publicul larg are acces la știri verificate de către specialiști, resurse medicale, ultimele informări ale celor mai mari instituții medicale din lume, un podcast cu Dr Rob Cook, și alte materiale valoroase. Toate resursele sunt gratuite pentru oricine accesează website-ul.

***

Despre Reckitt Benckiser

RB este o comunitate în creștere, formată din peste 40.000 de antreprenori distincți și talentați – uniți de pasiunea comună pentru o lume mai curată și mai sănătoasă. Bazându-se pe abilitățile diverse și lucrând împreună, RB pune oamenii în centrul afacerii sale. Prin cercetare și dezvoltare, știință și parteneriat, RB dezvoltă produse pe care oamenii le iubesc și în care au încredere de generații.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.