Rămânem împreună împotriva COVID-19

0

De la începutul crizei ne-am propus să facem orice efort va fi necesar ca să ajutăm în continuare familiile vulnerabile pe care le avem în grijă, dar și să sprijinim spitalele supuse unei presiuni incredibile.

Am înființat Fondul de Urgență pentru Spitale și te-am rugat să contribui, să ne ajuți să ajutăm mai departe, acolo unde e cea mai mare nevoie. Te-am chemat alături de noi fiindcă știm că #ÎMPREUNĂ suntem mai puternici.

Asociația Magic a comandat până acum produse de protecție a personalului medical și echipamente pentru spitale în valoare de peste 800.000 de euro.

Ne-am propus să ducem echipamente de protecție în toate spitalele din țară aflate în prima linie de luptă împotriva COVID-19, și chiar și aparatură acolo unde lipsește. Până acum am livrat materiale sanitare în valoare totală de peste 350.000 de euro în peste 70 de spitale. Vezi situația în imaginea de mai jos:

Îți mulțumim ție și fiecărui donator care a pus umărul la sprijinirea spitalelor greu încercate!

Te rugăm să ne susții în continuare:

» Trimite SMS cu textul SOLIDARITATE la 8864 (4 euro/lună) sau 8844 (2 euro/lună)
» Donează în contul RO23RNCB0132142511010001 sau online, cu cardul
» Redirecționează 3,5% din impozitul individual pe venit

Stăm acasă, dar rămânem #ÎMPREUNĂ!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.