Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ralitza Tailoring participă la Salonul Auto e Moto D’epoca de la Padova

0

Marieta Kojanov, creatoarea Ralitza Tailoring, a fost selectată să participe la Salonul Auto e Moto D’epoca de la Padova, Italia. Atelierul artizanal Ralitza Tailoring se va muta timp de patru zile în Italia. Standul românesc se va găsi la secțiunea accesorii din cadrul evenimentului, la pavilionul 5.

ralitza-padova

Salonul Auto e Moto D’epoca de la Padova este un târg cu peste 90.000 de vizitatori, o destinație obligatorie pentru orice împătimit al stilului și culturii automobilelor de epocă și nu numai. Evenimentul va avea loc în perioada 20-23 octombrie, 2016, la Padova, Italia.

”Secțiunea dedicată artei accesoriilor și creației artizanale are la Salonul Auto de la Padova un loc special. Ne-am regăsit în cerințele organizatorilor și am fost selectați pentru participare. Am imaginat brandul Ralitza pentru iubitorii stilului clasic și elegant. Cămăși la comandă și o gamă extrem de variată de accesorii artizanale sofisticate, întregesc colecțiile Ralitza în fiecare an. De la prima lansare, am menținut ideea de autentic și creativ, am îmbogățit colecțiile Ralitza cu șepci, fulare, bretele, papioane, eșarfe Ascot, butoni și cravate în forme, culori și combinații care și-au găsit iubitori în rândul unei clientele tot mai variate”, spune Marieta Kojanov, creatoarea Ralitza Tailoring.

Organizatorii Salonului Auto de la Padova aduc în fiecare an accesorii exclusive și artizani consacrați. De peste 30 de ani, renumitul Auto e Moto D’epoca este locul de întâlnire al culturii automobilistice și nu numai, un eveniment încărcat de istorie, frumusețe și creativitate.

Atelierul de croitorie artizanală pe care îl avem în centrul Bucureștiului este un boutique elegant, unde oricine își poate regăsi sau redefini stilul personal. În același timp, oportunitățile de a promova stilul clasic într-o lume modernă a adus brandul Ralitza în primul plan al manifestărilor importante din lumea modei, cinematografiei, eleganței masculine, automobilistice și de design. Pariciparea la Auto e Moto D’epoca Padova a venit ca un nou pas către piața internaționaăl, unde există un public dedicat accesoriilor noastre, mai spune creatoarea Marieta Kojanov.

Anul acesta are loc ediția cu numărul 33 a Salonului Auto e Moto D’epoca, eveniment ce reunește între 20 și 23 octombrie 2016, peste 16 branduri internaționale. 

Despre Ralitza Tailoring

Ralitza este un brand românesc de accesorii și cămași bespoke vs. made-to-measure. Atelierul Ralitza din București a luat ființă anul trecut ca urmare experienței de 20 ani a Marietei Kojanov în arta croitoriei la companii precum BigottiArtigianiMassini. Colecțiile Ralitza Tailoring pot fi găsite pe site-ul www.ralitza.ro, pe pagina de Facebook Ralitza Tailoring sau la magazinul din strada I.D. Mendeleev, Nr. 44, București.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.