Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Rainbow Warrior va acosta în Portul Comercial Constanța și va fi deschis pentru vizite în perioada 16-18 august

0

În perioada 16-18 august, vasul Greenpeace Rainbow Warrior va acosta în portul Constanța, unde Greenpeace va organiza evenimente pentru promovarea energiei regenerabile în detrimentul surselor pe bază de combustibili fosili și energie nucleară, în contextul schimbărilor climatice.

Vasul va fi deschis publicului începând cu data de 16 august, în intervalul orar 10:00-18:00, în data de 18 august, vasul este deschis doar până la 16:30 (intrarea ultimului grup de vizitatori).

Vizita Rainbow Warrior în România face parte din campania Greenpeace România de a încuraja formele alternative de energie și de a lupta împotriva utilizării energiilor convenționale, poluante și costisitoare, precum energia pe bază de cărbune, energie nucleară și gaze de șist, acestea din urmă reprezentând o nouă amenințare pentru zonele care au fost concensionate deja printre care se numără și litoralul românesc.

GP04VBP_press

Cu tehnologia disponibilă astăzi, România ar putea să fie alimentată cu energie verde în proporție de 84%, până în 2050, potrivit studiului Revoluția Energetică[1].

Rainbow Warrior este un vas construit special pentru Greenpeace, în 2011 și este unul dintre cele mai ecologice vase din lume, folosind energie regenerabilă și tehnologii de eficientizare a energiei.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.