Raiffeisen Bank si SMURD lanseaza un card de debit co-brand. O parte din taxe merg spre SMURD!

0

Raiffeisen Bank sprijina SMURD, lansand un card co-brand dedicat

Bucuresti, 23 iunie 2011 – Raiffeisen Bank si SMURD lanseaza un card de debit co-brand sub sigla MasterCard. O parte importanta din taxele şi comisioanele rezultate în urma utilizării acestui card  vor fi virate, lunar, în contul Fundatiei pentru SMURD.

Cardul de debit este disponibil in prezent, in toate unitatile Raiffeisen Bank din tara, iar pentru a intra in posesia lui, clientii trebuie sa vina intr-o agentie a bancii cu cartea de identitate si sa completeze o cerere. Dupa cel mult doua zile isi vor putea ridica cardul din aceeasi agentie.

Utilizarea acestui card va aduce in conturile Fundatiei pentru SMURD 0,5 % din valoarea fiecarei tranzactii efectuate cu cardul la comercianti sau pe Internet si 50% din taxa anuala de administrare a acestui card.

Daca folosesc cardul co-brand in magazinele partenere Raiffeisen Bank, in programul Multishop, clientii beneficiaza de reduceri garantate. Pentru mai multe informatii puteti apela la numarul de telefon  0800.802.02.02 sau accesa www.raiffeisen.ro, sectiunea „Vreau sa fiu apelat”.

 

“Am ales sa ne implicam si sa sustinem Fundatia pentru SMURD ca o recunoastere a ceea ce reusesc zi de zi acesti oameni – sa salveze vieti. Ne vom stradui ca acest card sa insemne o contributie importanta la dezvoltarea si sprijinirea activitatii SMURD in Romania”, a spus Vladimir Kalinov, Vicepresedinte Divizia Retail, Raiffeisen Bank.

 

„In fiecare an, cu ajutorul populatiei, reusim sa demaram noi proiecte de sustinere a activitatii SMURD. Credem in aceasta initiativa, realizata in parteneriat cu Raiffeisen Bank si consideram ca vom reusi sa atingem scopul final al activitatii noastre: salvarea unui numar cat mai mare de vieti omenesti” a spus dr. Raed Arafat, Presedintele Fundatiei pentru SMURD.

„De multe ori obligatiile cotidiene ne impiedica sa reactionam la situatiile care ne impresioneaza” a spus Denisa Mateescu, General Manager pentru Romania si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe.”Ne bucuram ca impreuna cu Raiffeisen Bank putem pune la dispozitia oamenilor o modalitate simpla, care nu implica niciun efort, de sprijinire a SMURD. Aceasta fundatie si-a castigat respectul romanilor prin actiunile sale zilnice curajoase, in situatii critice.”

 

Raiffeisen Bank a lansat in luna mai platforma de dezbateri raiffeisencomunitati.ro, o premiera pentru sectorul bancar din Romania. Raiffeisen Comunitati inseamna blogul www.raiffeisencomunitati.ro, profilul de Facebook, profilul de Twitter si canalul Youtube asociate. In fiecare luna, Raiffeisen Comunitati are un invitat special, iar in luna iunie acest invitat este dr. Raed Arafat, presedintele Fundatiei pentru SMURD, parintele medicinei de urgenta din Romania, subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii.

* * * * *

Raiffeisen Bank Romania este o banca universala de top, care ofera o gama completa de produse si servicii financiare clientilor persoane fizice, IMM-uri sau corporatii. Raiffeisen Bank are o retea de 540 de agentii in toata tara care deservesc aproximativ 2 milioane clienti persoane fizice, 100.000 de IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii.

Fundatia pentru SMURD este o organizatie non-guvernamentala, înfiintata în anul 2006, ca persoana juridica privata, non-profit, apolitica, independenta de orice alta institutie sau persoana, româna sau straina, care sustine, prin toate proiectele dezvoltate, activitatea Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) şi dezvoltarea asistentei medicale de urgenta.

Misiunea Fundatiei pentru SMURD este sa îmbunatateasca calitatea vietii persoanelor care locuiesc în România, prin sprijinirea dezvoltarii sistemului integrat medical şi tehnic de urgenta şi prim ajutor din România.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.